VGS - 6. kolo - Finále│Vyhodnocení

7. března 2009 v 17:59
Omlouvám se,že tak velmi opožděně x(

vyhodnocení v CČ ↓


1) Jean │webRetouchBlend
Retouch: Mohla si jí dát třeba stíny,ale i takhle to postačí :)
Blend: Ten se mi moc líbí! Fakt povedený! x)
-> 1.místo!!! - cena


2) MandelinqA (Radushka)│webRetouchBlend
Retouch: Myslím,že by byl pěkný,kdyby ty tváře nebyly tak nějak rozmazaný.. x(
Blend: Pěkný...jako wall by to ale bylo vhodnější :)
-> 2.místo! - cena


Gratuluji!!! :)
 


Komentáře

1 ČechOvQa > tvé SB-énQO || MUCK :* ČechOvQa > tvé SB-énQO || MUCK :* | Web | 7. března 2009 v 18:22 | Reagovat

wow, tak to holkám gratuluju ! :-)

2 zuzu zuzu | Web | 7. března 2009 v 18:46 | Reagovat

woow ahojky mas upe moc dokonalej design

3 Radushka║U are in my heart Radushka║U are in my heart | Web | 7. března 2009 v 18:58 | Reagovat

Díky za 2.místo a gratuluju Jean! A z těch colorek si vyber jen jednu :)

4 Domik ....I'm your eSBé ...&... I love U Domik ....I'm your eSBé ...&... I love U | Web | 7. března 2009 v 19:54 | Reagovat

gratuluju ;)

5 Jean and Petty  - SBčko :) love love love :) a také Jean - sandra-pink.blog.cz Jean and Petty - SBčko :) love love love :) a také Jean - sandra-pink.blog.cz | Web | 7. března 2009 v 20:01 | Reagovat

týý jo :) děkuji moc ;)

6 T[e]rČulQa - twoje Sbénko T[e]rČulQa - twoje Sbénko | Web | 7. března 2009 v 20:24 | Reagovat

super :)

7 Wolume0013 - net lowes Wolume0013 - net lowes | E-mail | Web | 8. března 2009 v 7:46 | Reagovat

čuper...xD

8 Wolume0013 - net lowes Wolume0013 - net lowes | E-mail | Web | 8. března 2009 v 8:18 | Reagovat

http://wolume0013.blog.cz/0903/hodnoceni-affs-1-2

                                          ↓↓↓

                            Si bo nejsi mé SB??

9 SafiraLady SafiraLady | Web | 8. března 2009 v 8:54 | Reagovat

Ahoj, máš u mňa diplom za Módnu políciu 1.3

10 Hanna_Tvoje_Milé_SBéčko♥ xD!! Hanna_Tvoje_Milé_SBéčko♥ xD!! | Web | 8. března 2009 v 11:31 | Reagovat

ahoojky..

zahájila jsem 3.kolo SONB tak si sháněj hlásky:-) čaw

11 Syd-Afft Syd-Afft | Web | 8. března 2009 v 17:23 | Reagovat

u me na blogu je dulzeity clanek.pls precti si ho.

12 Maddie-Your sb Maddie-Your sb | Web | 9. března 2009 v 11:14 | Reagovat

ahoj pls hlasuj pro me pro POTM.díky

13 Maddie-Your sb Maddie-Your sb | Web | 9. března 2009 v 15:25 | Reagovat

thanks

14 *cUtE gIrLs* *cUtE gIrLs* | Web | 9. března 2009 v 18:29 | Reagovat

Ahojky krásný bloček koukni na můj!!! - Teda jestli chceš!! :)

15 T[e]rČulQa - twoje Sbénko T[e]rČulQa - twoje Sbénko | Web | 11. března 2009 v 14:19 | Reagovat

asi jo x)

16 Wolume0013 - net lowes Wolume0013 - net lowes | E-mail | Web | 11. března 2009 v 15:46 | Reagovat

Awůůůj,mám new dezz...xD JInaQ jak je? ...xD

17 Hanna_Tvoje_Milé_SBéčko♥ xD!! Hanna_Tvoje_Milé_SBéčko♥ xD!! | Web | 13. března 2009 v 19:51 | Reagovat

TOTO pošli tvým SB!!!!!!!jinak bude mít tvůj blog smůlu!!!!

♥Já MáM tAk RááDa to SvoJe SB SB SB....SbíNko Milé,Já Jsem Tak RáDa že Tě Mámm♥♥

POd řetěZák se Podepiš!!

TuLinKa♥

MartiCZka

Horsí

Didlinka♥

Enda123

Han!Q

xAloNSinKAx

SISA

*Majky*

kapud

čokik

Vaneshley

EvíseQ

Werísek

fun-hanni

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.